Tågrevolutionen – äntligen här

På Hermes Group förbereder vi oss för ett spännande och nytänkande sätt att ta företagsresan ut i Europa, nämligen med tåg! Vi följer utvecklingen av nya tågförbindelser mellan länderna noga. Stora förändringar sker just nu både inom Europa och i Sverige där tågbolagen vill göra det enklare och snabbare att röra sig mellan Europas delar. 

För oss i Sverige är Hamburg och Berlin två avgörande städer och delmål för att resa vidare ut i Europa. Det går fler och fler direktavgångar till många av Europas större städer med både natt- och dagtåg.Restiden Stockholm-Hamburg blir cirka 10–12 timmar och Stockholm-Berlin ca 16 timmar beroende på avgångar. Väljer man nattåget från Stockholm är många av restimmarna sovtid. Som en jämförelse har en resa till Berlin lika lång resväg som Stockholm – Abisko, en destination som har blivit ett allt mer populär bland svenskar. 

Vi utvecklar just nu olika reseupplevelser där vi tar nattåget till Hamburg eller Berlin och sedan vidare ut med snabbtåg till några av Europas trevliga städer. Vi kommer att erbjuda företagsresor till bl.a. Tyskland, Belgien, Tjeckien, England, Frankrike, Schweiz och Österrike m.fl. Vi konfererar, jobbar och upplever på resvägen och framme på destinationen möts vi av kulturupplevelser, aktiviteter, äventyr och god mat & dryck! Tänk att från Berlin kan man ta sig till Prag på bara 4,5 timmar!

Detta är inte bara ett hållbart resesätt. Det är också ett kul och nytänkande sätt att resa på och som kommer att ge oss nya sätt att lära känna varandra närmre och inte minst uppleva mer och njuta av de vackra vyerna från tågfönstret innan äventyret väntar på plats.

Det här är det vi väntat på, med ett hjärta som bankar både för unika upplevelser och för klimatfrågan har det länge känts som att vi inte velat sätta grupper på flyget. Nu öppnar sig en helt ny spelplan.

Av: Anna Hermes, vd Hermes Group

Är du redo för en ny typ av företagsresa? Hör gärna av dig till Anna, hon kan hjälpa till och kommer gärna med tips! 

Mer om Hermes Group hittar du här!

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart