Lena Nyholm – inredningsdesigner med fokus på välbefinnande

Lena syns framförallt som neurodesign- och inredningsexpert i Nyhetsmorgon och på Formex, som scenograf för bl a Så Mycket Bättre, Benjamin’s, Bygglov. Hösten 2023 börjar hennes tv-program Husköp i Blindo sändas på Viaplay och tv3. Med en fil kand inom media- och kommunikation och terapeututbildning i ryggen inreder hon unika miljöer som påverkar hjärnan positivt. Under sina tjugo år inom mode, musik och inredningsdesign i LA, London och Paris har hon bland mycket annat inrett hotell, restauranger, kontor och privatbostäder. Alltid med utgångspunkt från neurodesign. Hon har en egen färgkollektion och formger tapeter, mattor, bord och lampor. Lena är färgexperten med stor fascination för själfullt hantverk.

Exempelföreläsningar:

Inredning, inspiration och insikter – om att inreda med ett inifrånperspektiv och hitta inspirationen i sitt liv genom att lyssna till sin inre röst och våga följa sitt hjärta.

Hur det värsta som kunde hända blev till det bästa som hänt mig: Om hur ett trauma blev startskottet på en lång resa av läkande som har lett fram till ett lyckligare, sannare och mer spännande liv.

Vad innebär det egentligen att må bra och varför det är så viktigt att vi fokuserar på vårt mående i stället för på prestation? En föreläsning som får dig och ditt företag att växa hälsosamt.

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart