Beyond hållbarhet – en utbildning för modiga företagsledare som vill ställa om sin affär på planetens villkor

Pressmeddelande 21 april 2022

Omställningen till ett på riktigt hållbart näringsliv går på tok för långsamt. Vi kommer i detta tempo misslyckas med både Parisavtalet och de svenska miljömålen. Samtidigt är det tydligt att de bolag som lyckas anpassa sin verksamhet till framtidens tuffa krav på hållbarhet kommer att vara de mest lönsamma och de mest attraktiva. Beyondutbildningen utgår från en väletablerad metod för hållbar affärsutveckling där deltagarna får en chans att totalt omdefiniera sin affär och ges verktygen som behövs.

Ledare ur näringslivet bjuds in till den tuffaste klimatomställningsutbildningen företagare upplevt. En utbildning som ger effekt! Målet är att ge den verktygslåda som behövs för att deltagarna tryggt ska kunna ställa om sina verksamheter till en framtidssäker modell.

– Du skapar riktig affärsnytta först när du minimerar skadan för planeten. Det handlar om ren riskminimering, både för den egna verksamheten och för vår gemensamma framtid. Vi har länge hjälpt våra kunder att skapa en affär som drivs inom planetens gränser. Genom denna utbildning får vi chansen att göra samma sak fast för många bolag samtidigt. Det handlar om att våga förändra och vi ser fram emot att möta många modiga företagsledare, säger Erik Huss, innehållsansvarig och klimatexpert på Husstainability.

Utbildningens syfte är att hjälpa de medverkande företagen att komma till insikt i hur deras ekonomiska framgång kan ske på planetens villkor. Under fem halvdagar arbetar deltagarna tillsammans med de främsta i Sverige när det kommer till kunskap och erfarenhet om planetens gränser, hållbar affärsutveckling, omställning, förändringsledning och kommunikation.

– Många förstår att de behöver göra en stor förändring i sin affär, vi vill hjälpa dem att komma framåt snabbt. Action är allt nu! Vi har med oss några av näringslivets främsta när det kommer till hållbar utveckling som utbildningsledare. De bidrar med enorm kunskap och inspiration. Målet är att förändra i grunden och framtidssäkra sin affär, berättar Helena Torhage, vd Backing The Future.

All information om utbildningen finns påhttps://beyond-utbildning.conf…

Praktiskt om Beyond-utbildningen

Utbildningen sker på Fotografiska i Stockholm med start i augusti 2022. Den pågår under hösten och deltagarna ses under fem halvdagar. Resterande arbete sker i den egna organisationen. Deltagarna bör vara benägna att vilja förändra den egna verksamheten och åtar sig att jobba internt mellan de gemensamma sessionerna. Innehållsansvarig är klimatexpert Erik Huss. Andra medverkande utbildningsledare: Rebecka Carlsson – föreläsare inom exponentiell klimatomställning, Andreas Follér – head of sustainability Scania Group, Jonas Nodler – change manager Ascend, 

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart