A Sustainable Tomorrow – HUB den 16e september

Välkommen till den åttonde upplagan av A Sustainable Tomorrows hållbarhets- och framtidskonferens den 16e september 2021.  I år är temat  ‘Regenerative Business’, Fredrik Reinfeldt är huvudtalare och dagens sänds från Helsingborg med digilogt deltagande via hubbar runt om i landet.  

Hubarrangörer i Stockholm
Removement, Sustainability Sprint & Vakansa

Livesändning
Det blir ett digilogt evenemang där förmiddagens program livesänds från storbildsskärm på plats från Co-Create Stockholms hub på Arenavägen 7, vid Globen. 

Paus med lunch och mingel

Co-create Stockholm – Samverka för förändring här och nu
Under eftermiddagen går vi från varför till HUR och omvandlar tillsammans förmiddagens take-aways till konkreta möjligheter. Hur tar vi oss till ett Stockholm med nollutsläpp? Hur skapar vi livskvalitet för oss och kommande generationer? Hur driver vi regenerativa affärer?

Vi faciliterar en energigivande och resultatinriktad workshop och samlar den kollektiva intelligensen från alla deltagares perspektiv. Entreprenörer, studenter, hållbarhetsexperter, inspiratörer och kreatörer. Alla konferensdeltagare kommer få med sig all samlad kunskap och vår gemensamma målbild sammanställd i en visuell storyboard för att kunna dela internt och ta med sig som en inspirationskälla i sitt fortsätta arbete som co-creator av framtidens Stockholm

Vi på Backing The Future är enabling partner till Stockholmhubben och kan erbjuda vår medlemmar ett bra pris för medverkan på plats. 

Mer info om A Sustainable Tomorrow

Använder du anmälningslänken på ovan knapp får du delta på plats till en bra pris!

Share on

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart