Helena Torhage – vd


Familj: Man och två döttrar, 6 och 10 år gamla

Bor:
Mälarhöjden

Intressen:
Hälsa, vänner och slowfashion

Övriga företag: Eget konsultbolag

E-post: helena@backingthefuture.se

 

Nu när vi startar Backing The Future känns det som att jag får ihop alla delar och lösa trådar som är jag. Jag har samlat på mig mycket kompetens och har otroligt utvecklande och roliga uppdrag inom kommunikation men hållbarhetsdelen har hittills saknats. I Backing The Future kommer jag kunna använda mina kommunikationskunskaper för att skapa positiv impact, beteendeförändringar och att sprida nätverkets gemensamma kunskap.

Att tillsammans med det här otroligt begåvade gänget ha landat i hur vi ska arbeta för en snabbare omställning är en ynnest och jag ser otroligt mycket fram emot att ta del av teamets kunskaper kring både hållbarhet, bolagsbygge och försäljning. Det blir sjukt spännande att dra igång och involvera fler i våra strävan efter synergier och en justare framtid för kommande generationer.

Helena har alltid velat testa sina entreprenörsdrivna idéer. Hon i egen regi sålt allt från målade stenar (i ca 8 årsåldern) till slowfashionprodukter i svenskt läder (Beak Boots, som i innan bolaget las i graven sålde skor och väskor i flera europeiska länder och i Japan) och hemodlingsboxar för svamp.

Hennes karriär började på webbyrå efter studier i Australien och fortsatte med digital marknadsföring. Sedan 2009 driver hon eget konsultbolag där hon numera tar uppdrag inom kommunikation och marknadsföring. Privat ägnar hon mycket energi och tid år att få familjen att leva mer hållbart och hälsosamt och att träffa så mycket folk som möjligt.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart