Anna Hermes – Partneransvarig

Familj: Man och två döttrar, 11 år och 6 år

Bor:
Bro

Intressen:
Naturen, hälsa, träning, dans, musik och människor

Övriga företag:
Hermes Group och Climate First

E-post:
anna@backingthefuture.se

Anna kommer från en småländsk familj där entreprenörsandan har gått i arv i generationer. Familjens passion har alltid varit skogen, naturen och att värna om sina relationer. Hennes farfar drev ett sågverk och har varit en stor förebild. Som ung var hon ständigt påhittig och kreativ. Med ett starkt intresse för sång och dans utmanade hon även sig själv i olika musikaler och framträdanden. Här byggdes hennes scenvana och passion för upplevelser.

Hon startade eventföretaget Hermes Group 2008 med en filosofi om att mötet med människor i koppling till unika upplevelser är grunden för att skapa välbefinnande, engagemang och starka företagskulturer. Detta bygger långsiktigt, hållbara och framgångsrika företag.

Hon har fått lära sig den hårda vägen och har stor erfarenhet av att driva företag i tillväxt. Hon har erfarenhet av att skapa framgångsrika nätverk och att hålla ihop människor i stora projekt med starkt ledarskap och kommunikation som redskap. Hon kännetecknas av hårt, uthålligt och fokuserat arbete med ett kärleksfullt och empatiskt ledarskap. Ett kvitto för detta är när hon tog Hermes Group till listan av Sveriges Gasellföretag 2019 med en tillväxt på hela 335% mellan 2015-2018. På 79e plats av Stockholms 410 mest snabbväxande gasellföretag och det snabbast växande eventföretaget i Stockholm på 3 år. Nu nöjer hon sig inte med att vilja förändra eventbranschen och visa vägen för klimatsmarta lösningar. Förändringen behöver gå snabbare och samarbeten är avgörande.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart