Vi skapar synergier mellan våra partners, medlemmar, forskare, föreläsare och innovatörer.

Norrsken-trad
Nyckeln till en hållbar värld ligger i samarbeten! Genom Backing The Futures plattform samlar vi kreativitet, innovationer och vetenskap. Det är vår gemensamma fight och vår skyldighet att lyckas! Det är också det absolut effektivaste sättet att skapa en framtidssäkrad och långsiktigt lönsam verksamhet.

Varför bli partner?

En omställning ska, förutom minskade utsläpp, resultera i hållbara affärsmodeller som ger tillväxt och lönsamhet. Vi jobbar enbart med aktörer som är villiga att förändra och innovera sin verksamhet inom de planetära gränserna och bidra till FN:s 17 globala mål för hållbarhet. I partnerskapet ingår bland annat:

Möjlighet att möta innovatörer

Genom en av våra initiativtagare (Nordic Innovation Lab) hittar du lösningar på många av de utmaningar din verksamhet står inför. Som partner får ni tillgång till ett effektivt format att möta innovatörer inom er bransch. Vi jobbar för synergier och samarbeten mellan våra partners och innovatörer för att snabbare bidra till utvecklingen av långsiktigt hållbara och lönsamma verksamheter med minskade utsläpp.

Forskning, Inspiration & Events

Vi samverkar med forskare och föreläsare för att sprida den senaste vetenskapen och bidra med inspiration. Som partner får du tillgång till denna kunskapshub genom både digitala kanaler, webinars och events. På eventen profileras ni som partner och möjligheter ges även att synas som talare. Vi kan även skräddarsy events för er med fokus på både innovationsnätverkande och kunskapsdelning.

Guidning i hållbarhetsdjungeln

Det finns en uppsjö av hållbarhetscommunitys och tjänster. Vi guidar dig som partner till rätt sammanhang och hjälper dig välja verktyg och resurser för det fortsatta strategiska hållbarhetsarbetet. Backing The Future har tighta samarbeten med betrodda leverantörer som garanterar att partners inte hamnar i vanliga fallgropar, såsom greenwashing. Vi har även möjlighet att hjälpa till med implementering. För våra partners underlättas även saminvesteringar.

Vill du bli kontaktad för att veta mer om partnerskapet och få en offert? 
Kontakta Anna Hermes, Partneransvarig, anna@backingthefuture.se för mer information. Vi skapar även synlighet i alla våra kanaler och i hela vårt ekosystem. 

Intresserad av partnerskap?

Hör av dig så diskuterar vi affärsutveckling, möjlighet till partnerskap eller hållbarhetsutmaningar.

    Start typing and press Enter to search

    Shopping Cart