INITIATIVTAGARE

Backing The Future är ett initiativ taget av sex företag som tillsammans arbetar för att accelerera hela ekosystemets transformation till en hållbar värld i alla led! Genom att ta vara på bredden av kunskap och tjänster, nätverken och drivkraften i dessa företag skapas synergier som möjliggör att vi kommer snabbare framåt.

Durabilis Development

Det ska vara enkelt att söka finansiering och att utveckla långsiktigt hållbara bolag. Durabilis Development hjälper entreprenörer och företag av olika storlek att hitta och söka kapital för innovations- och utvecklingsprojekt. Tillsammans möjliggör de tillväxt , skapar konkurrenskraft och bidrar till ett mer hållbart samhälle.

4Future

4Future är en change agency som arbetar för att ställa om företag och organisationer i Sverige inom hållbarhetens alla delar. De tar ansvar för hela processen från klimatuträkningar, science based targets och strategi till innovation, hållbarhetsprojekt och intern & extern kommunikation. De tillhandahåller även hållbarhetschefer och förändringsledare som hjälper till att driva förändringen och hållbarheten i ut i organisationen.

Hermes group

Hermes Group skapar upplevelser genom möten, events och gruppresor som engagerar utan på bekostnad av vår planet. Mötet mellan människor är avgörande för att skapa synergier, hållbara organisationer och välmående individer. Hermes Group har börjat en viktig hållbarhetsresa och arbetar aktivt för klimatsmarta lösningar och vill förändra eventbranschen och bevisa att det i alla led går att arbeta hållbart.

Skärmavbild 2021-03-15 kl. 22.03.40

the17

The17 är ett nytt investmentbolag inom sustaintech med fokus på små och medelstora företag i tidigt skede och start-up i Norden. Grundades 2020 av entreprenörer som såg möjligheten att utveckla en Sustaintech fokuserad riskkapitalfond i Norden.

Climate First

Climate First är en ideell förening som tror på att människor och biosfären kan samexistera på jorden. De arbetar för att öka medvetenheten om klimatförändringarna och tillhandahåller lösningar som minimerar människors påverkan på planeten. Det gör de via utbildning, rådgivning, projekt och marknadsföring av nya idéer, produkter och tjänster.

osman-rana-G7VN8NadjO0-unsplash

NILAB

Nordic Innovation Lab (NILAB) identifierar och kopplar samman entreprenörers innovationer med marknadsledande företag inom olika branscher. NILAB accelererar SMFs teknologi och tillväxt samtidigt som de ser till att marknadsledande företag håller sig innovativa och nyfikna på framtidens innovationer.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart